derim ki 

kapat
  1. insanların ayak sesleri geçti
    ağaçların ve benim yanımdan
    karanlık ve kışlık paltom vardı
    üstümde ve ya benden hariç
    üşüdükçe yıldız düştü, üşüdükçe.

çıplak geldiler derim, elleri gibi
    ne diye çıplak gezmesinler;
    ne diye sade ölünce
    o ölümlü urbayı cıkarıp atmak!

*
    #1609227 (little girl in bloom, 05.05.2007 01:49)

© 2008 - uludağ sözlük

derim ki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. derim ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derim ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» la liga » naber lan » tayanc ayaydin » sevismek » siz mustafa kemal in torunlarisiniz » tarihe gecmis insanlar tablosu » ranka el yassin » huzunlu entrylere eksi oy veren duygusuz yazar » sevgiliden ayrilmak icin uydurulan bahaneler » hayat dersi alinacak olaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games