deri muhendisligi 

kapat
  1. sadece ege üniversitesinde buluna bir bölümdür. dört yıllık ve hayvan derisi üzerine eğitim verir
    #524137 (dermatolog, 11.08.2006 00:05)
  2. vakti zamanında büyük hayaller ile girdiğim ama okudukça okumaktan bile soğutan öğretim kurumu.
    #940882 (cakal2023, 02.12.2006 21:35)
  3. iş konusunda sıkıntı çekmeyen bir okul elbette.cunku mezunları rahatca iş bulma imkanına sahip.ama pis bir meslek oldugu dogrudur.
    #1044671 (gwaihiri, 23.12.2006 19:54)
  4. Ege Üniversitesi mühendislik fakültesine bağlı köklü deri okuludur.Avrupanın sayılı deri okulları kadar iyidir fakat bu bölümün öğrencilerine yeteri sevgi ve saygı gösterilmez.Örneğin onların bir "deri cafe"si yoktur.Bölümleri mülteci gibi sığınılmış ziraat fakültesinin B bloğunun 4. katındadır.
    Öğrencileri üniversiteyi en iyi bilen öğrencilerdir.Çünkü her fakültede derse girerler.Tabir-i caizse kör silonun pichleri gibidirler.Ne zaman nerede derse gireceklerini onlar dahi bilemezler.
    Bunun yanında okulu bitirdikten sonra birkaç bin ytl lik iş bulma imkanları gayet normaldir.işleri zannedildiği kadar pis değildir. (bkz: teknolojinin yararları) Ama önemli olan okulu bitirebilmektir...sadece bitirebilmek.
    #1885290 (ruizim, 08.07.2007 20:11 ~ 10.07.2007 12:38)
  5. * mühendislik fakültesine bağlı olarak 7 yıldır eğitim verse de türkiye ve ege üniversitesinde tam 25 küsür yıllık geçmişi bulunan bölümdür. çok geniş bir yelpazede dersler verildiği için her 10 senede bir başka bir fakülteye geçiş yapmasından dolayı ün kazanmıştır.
    #2040033 (enis yaglican, 30.07.2007 20:42)

© 2008 - uludağ sözlük

deri muhendisligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deri muhendisligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deri muhendisligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haydi deli oglan haydi belime dolan » sus » bir koyuna sana kurban olayim demek » maersk sealand » icerde » farukreally » minik » yildiz tilbe nin agzinin mutemadiyen yamulmasi » isparta petrol turizm » kafaya odun yemek » lan bsg » cikolata selalesine meme ucu degdirmek » kocaeli universitesi » liman von sanders » winning eleven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » korkunc bir sey » metronom » 1000000000000 » loving every minute » yaprak dokumu » ozgur dus » vaka i hayriye » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » karsindakini tanimadan yargilamak » mehmet ali sahin in ceber ailesinden ozur dilemesi » turk ordusu » metafor » saw 5 » tsk da reform ihtiyaci olmasi » tirsik