dergaz 

kapat
  1. düzce ereğli gaz dağıtım a.ş. bir kazancı holding iştirakidir.
    #2182646 (barbarkamil, 23.08.2007 10:40)
  2. 3 yıldır tesisatlarımı kontrol eden , türkiyenin en sağlıklı ve güvenilir doğalgaz şartnamesini uygulayan gaz dağıtım firması. gaz açma personellerinin tedbir ve kontrolleri önemli rol oynar tabiki, bişeye tenezzül etmeden doğru bildiklerini yaparlar, yaptırırlar. 3 yıldır bir sıkıntı oluşmamıştır.darısı önümüzdeki 30 yılın başına..
    #4305126 (kesekagidi, 05.02.2009 04:41 ~ 21.02.2009 23:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dergaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dergaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dergaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dergaz. Copyrights of the articles are belong to their authors.