derdin ne ahbap 

kapat
  1. tavırlarına anlam verilemeyen insanı anlamak için yöneltilen sorudur.
    #1836525 (duchesse, 28.06.2007 20:10)
  2. yabancı filmlerin değişmez repliği:
    - hey ahbap senin derdin ne ha?
    + derdim ne mi? derdim şu ahbap: senin o koca popon* *
    #1836533 (4ever pvd, 28.06.2007 20:13)
  3. yabancı filmlerden sonra, dilimize iyice yerleşen söz. dünyanın en güzel, derde deva sorusuyken, azarlama sözü oluvermiştir. artık, bu söze asla, "ev sahibi zam yaptı, ödeyemiyorum" gibi cevaplar verilememektedir.
    #1836551 (tepesersemi, 28.06.2007 20:19)
  4. - derdin ne ahbab.
    - cok sikistim.
    - bak surdan sola donunce camii var onun tuvaletini kullanabilirsin.
    - hay allah senden razi olsun... kimsin sen yabanci... hey nereye gittin yabanci.
    - ben yalniz bir yabanciyim (fonda redkit'in final parcasi calar)

the end

(bkz: kendi capinda redkit olmak)
    #1836569 (mulayim, 28.06.2007 20:23)
  5. +derdin ne ahbap..?
    -derdim şu dostum " lanet olası kıçının kafandan büyük olması".
    +demek öyle şuna ne dersin.. anneni becerdikten sonra iki kez kendi etrafımda döndüm hala annenin üzerinde idim..
    +
    -
    +
    -

şeklinde devam eden amerikan sözü.
    #1836620 (Move!RaT, 28.06.2007 20:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

derdin ne ahbap başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derdin ne ahbap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derdin ne ahbap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about derdin ne ahbap. Copyright of the articles are belong to their authors.