derdimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derdimi seviyorum
  2. derdimi soylesem
  3. soylesem soyleyebilsem ah derdimi
  4. soyleyemem derdimi kimseye
  5. derdim derdimi dover
  6. diyemem derdimi bir baskasina
  7. derdimi kimlere desem
  8. anlatamam derdimi dertsiz insana
  9. derdimi ummana doktum asumana inledim

© 2008 - uludağ sözlük

derdimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derdimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derdimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » cuneyt arkin vs polat alemdar » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » kondisyoner » ktu sozluk » 105 yasindaki bakire » alim icin din yoktur » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » the beatles » istanbul surlari » ask susar » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » linet » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » siir kadindir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cupcake » parasut fren » lumpen burjuva » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » turkiye umit milli futbol takimi » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » altta kalanin cani cikti » saray helvasi » ergenekon cetesi » ukrayna » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » bu savasa hayir diyelim » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » izmir ekonomi universitesi » adam smith yaniliyor