derailed 

kapat
  1. clive owen ve jennifer aniston'un başrolleri paylaştıgı boş zamanlarda izlenip eğlenebilinecek güzel bir film,Türkçesi "Raydan Çıkanlar"dır.
    #318148 (timucinberk, 05.06.2006 11:40)
  2. clive owen yine çok başarılı, vincent cassel'de öyle ... sadece ikisini izlemek için tercih edilebilecek, ahlakçı senaryosu ve turk filmi tadındaki finali ile vasat bir film. jennifer aniston'a ise yeni bir sitcom bulmak lazım, olmamış öyle femme fatale falan, yakışmamış ...
    #346902 (montajelemani, 15.06.2006 04:13)
  3. aynı isimli kitaptan uyarlanmış, ancak kitabı okuduktan sonra izlenen her film gibi hayal kırıklığına uğratması muhtemel bir yapım.
    #346988 (tutunamayanlardan, 15.06.2006 09:36)
  4. sadece ikinci yarısı izlenirse daha keyifli olacak, clive owen'ın pek çok oyuncu için kabus olan bir rolü ne kadar başarılı oynadığını gösteren film.
    #939208 (sehir zorbasi, 02.12.2006 15:39)
  5. tonlarca mantık hatası barındıran film.
    #2147299 (diyonsos, 17.08.2007 04:11)
  6. biraz irdelenirse tadı kaçacak bitiminde süper bir soundtrackla hafızalara kazınacak film.
    rular rah-johnny
    #2325621 (etemkulah, 16.09.2007 13:07 ~ 13:10)
  7. durağan sahnelerle başlayıp aksiyonlu sahnelerle sona eren film.ve ayrıca ;

--- spoiler ---

bir motel odasında 4 kişinin öldürülmesi olayına karışıp tereyağından kıl çeker gibi olaydan sıyrılabileneceğini de öğrenmiş olduk, tahta bıçakla hapishane'de adamı bıçaklayıp elini kolunu sallaya sallaya çıkmasına değinmiyorum bile.

--- spoiler ---
    #2381140 (burada seviyorum seni, 26.09.2007 00:54)
  8. bünyesinde jennifer aniston bulundurduğu, gerilimi doruk seviyeye çıkarabildiği, sonu da güzel bağlanmış olan izlenebilir film.

--- spoiler ---

yalnız charles arkadaşım ortada bi ton kanıt bıraktıktan sonra 1+3 kişinin cesedinden nasıl kurtuldun? csi nerde? burası neresi?

demek ki las vegas, new york ve miami dışında cinayete karışırsan yırtması kolay oluyor.

--- spoiler ---
    #3190711 (sidemansmileman, 26.03.2008 00:30)

© 2008 - uludağ sözlük

derailed başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. derailed ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derailed nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sanat asigi katil » azam ali » sozluk beni doktor yap lan allahsiz » bilincin bir kavim olup beyinden goc etmesi » davlumbaz » yaran msn iletileri » sevgiliyle uyumak » neset ertas » yenicag gazetesi alalim kampanyasi » tugba dural a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci