der uhte 

kapat
  1. üstüne alma; yüklenme; üstlenme; sağlama anlamınındadır. *
    #3390253 (yorumsuz, 13.05.2008 01:04)

© 2008 - uludağ sözlük

der uhte başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. der uhte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu der uhte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» latince bilen sozluk yazarlari » gozyasi » demolay » bir anda » animal instinct » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » peta » kadinlarin gezmeye bayilmasi » ephebophilia » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » islak imza » ingilizce entry yazan yazar » henkka blacksmith » frekans » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vur ha vur » rtuk » asteni » cevresellik » cok gizli sozluk raporu » bos salladim doluymus » ratio orani » laz muzigi » cagla sikel » sus ve yalamaya devam et » vicky cristina barcelona » gunun ilk isigi » hayat bilgisi » nightwish » yiyecek