der spiegel 

kapat
  1. alm ayna
    #341904 (fth, 13.06.2006 14:26)
  2. bir theatre of tragedy şarkısı.
    #341933 (Coincidental Magic, 13.06.2006 14:38)
  3. Spor haberlerinde adını bolca duyduğumuz okumasakta okumuş kadar olduğumuz alman yayım organı.
    #341952 (eurasia, 13.06.2006 14:43)
  4. su aralar hafif bir krizin icinde bulunan tiraj arttirmaya calisan bir zamanlarin en etkin alman haftalik siyasi dergísi.
    #1229929 (mister no, 29.01.2007 22:37)
  5. zamanın birinde reha muhtar'ın "özür diliciksin der şipigel" naralarıyla özür talep ettiği alaman dergisi.
    #2448189 (paleface, 09.10.2007 15:32)
  6. noel günü çıkan sayısını islam ve kuran-ı kerim'e ayırarak, haberin veriliş biçimi ve fotoğrafları da nazara alınarak bir değerlendirme yapıldığında ntv almanya muhabiri fulya cansen'e göre provakatif bir gaye güden dergi.
    #2742508 (grand ekinoks, 25.12.2007 00:17)
  7. geçtiğimiz günlerde dünyanın en güçlü kitabının Kuran olduğunu gösteren bir kapak dosyası hazırlayan, ilk başta bize gurur veren bir tablo gibi görünsede içeriği okuyunca bu intibayı çökerten dergi.

Savaş ve barış için sureler, alt başlığı altında da yaklaşık 20 sayfa ayırarak, islamiyet ve Kuran-ı Kerim hakkında bilgi vermiş,Dünya üzerinde hiçbir esere Kuran-ı Kerim kadar saygı duyulmadığı, aynı zamanda hiçbir eserden bu kadar korkulmadığı ve hiçbir bir eserin bu kadar kötüye kullanılmadığı görüşünü dile getirmiştir.
    #2776633 (sigortateli, 01.01.2008 21:24)
  8. http://www.spiegel.de
    #3505288 (can, 07.06.2008 02:00)

© 2008 - uludağ sözlük

der spiegel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. der spiegel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu der spiegel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tehlike aninda cami kiriniz » darbe gunlukleri 3 » eledim eledim holluk eledim » bazi seyleri soyleyememek » alemdar mustafa pasa » yalnizligin anlasildigi anlar » dunya ulkelerinden secme ata sozleri » next » bir boka benzemeyen minimal siir » yaran mackolik com yorumlari » cift sim kartli cep tel in sagliga zararli olmasi » izlandali kizlar » pes 2009 » sanal jigolo » o horten » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » buz gibi havada mini etek giyen bayan » tumer metin » ulker » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » radio control » yerdeki benzine yanan kibrit atmak » 11 eylul 2001 » zican adam » one way trip » otobuste size gelen mesaji okumaya calisan lavuk » grand theft auto iv » kedi bar » 15 ekim 2008 belcika ispanya maci » sus » crysis wars