der spiegel olmasi gerekiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. der spiegel
  2. spike spiegel
  3. thomas van den spiegel
  4. spike spiegel in sag gozu
  5. bitmesi gerekiyor
  6. amerika da bulunmam gerekiyor
  7. benim artik uyumam gerekiyor
  8. merkur gerilerken ev almamak gerekiyor
  9. buyuyunce illa calismak mi gerekiyor
  10. linkleri gorebilmek icin uye olmaniz gerekiyor

© 2008 - uludağ sözlük

der spiegel olmasi gerekiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. der spiegel olmasi gerekiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu der spiegel olmasi gerekiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» whopper » muharrem orucu » islam da icki yasak mi sorunsali » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » atilim universitesi » karagunes » football tycoon » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » sicarsin » jack krauser » tevitol » eskisehirspor taraftari » hizli okuma teknikleri » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » fikri sonmez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halki ekonomik kriz ile korkutmak » seray sever » uydunet » nar » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » eskisehir » somnium obmutum » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » the noose » iskence » balkan kupasi » turbanin uzerine kask takmak » sualtu housing » roma hamami » jesus fucking christ