depresif ibne ingiliz muzigi 

kapat
  1. radiohead gibileri bir yana bırakırsak (bu kategorizasyon için fazla kaliteliler), solistleri çoğunlukla biseksüel ve şaşı olan, yavaş ritmli, depresif ve adamın uykusunu getiren rock tınılarıyla müzik yapan grupların oluşturduğu müzik türü.
    #3399405 (otep shamaya, 15.05.2008 10:07)
  2. (bkz: everyday is like sunday)*
    #3399411 (montajelemani, 15.05.2008 10:08)
  3. bunun bir de depresif ibne turk muzigi versiyonu vardır,evlere şenlik.%100 gibi bir topluluk arabesk diyoruz buna.
    #3399430 (shadowkiss, 15.05.2008 10:18)
  4. (bkz: trip hop)

cause nobody loves meee diye depreşilir.
    #3415087 (josef k, 18.05.2008 23:32 ~ 23:35)
  5. en önemli temsilcileri grup olarak placebo solo olarak elton john'dur.*
    #3415094 (enderun sevgiler, 18.05.2008 23:34 ~ 23:48)

© 2008 - uludağ sözlük

depresif ibne ingiliz muzigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. depresif ibne ingiliz muzigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu depresif ibne ingiliz muzigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » ocaktan sigara yakmak » erotomani » unio mystica » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » cehennem » sol framein irzina gecmek » insomnia » hospitalizm » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » konya dan hindistan dan » bizimkiler » butun hiyarlari deve sanmak » pseudologia phantastica » elimde olsaydi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » astereognozi » milan osterc » implosion » amsterdam » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » tartar » sarki isimlerinden mesaj yazmak » basortusu yasagini savunan solcu » parakrin etki » es eksi iki » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » babana soylemezsem » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar