depremden sonra ayrilmak zorunda kaldigim guzel memleketim 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (8 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

depremden sonra ayrilmak zorunda kaldigim guzel memleketim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. depremden sonra ayrilmak zorunda kaldigim guzel memleketim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu depremden sonra ayrilmak zorunda kaldigim guzel memleketim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kedi » sozlukte kutsala saldirarak dikkat cekme ekolu » ferhat gocer » butun dunyada askerler olmasa » bmw si olan yazarlar » cheapdeath » youtube » baskanim beni al » and justice for all » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » korkunc bir sey » devlet bahceli » paper moon » dusunce ozgurlugu » kedi bar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halley ile haylayf in karistirilmasi » tabu diyaloglari » teutates » evli olmasina ragmen alyans takmayan ciftler » yaran diyaloglar » demiryollarinda katar cekme usulleri » scic » y s p » asik olmak » coolgoose » allah gecinden versin » kimya » ncldlbz » hell march 2 » darwin in maymuna benzemesi