depfrez 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3356821 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 04.05.2008 20:20)
  2. hayatının baharında, taptaze, lolita kıvamında, yeni, yeni oldugu kadar da karizmatik, yazarlığı aşmış aynı zamanda çizerlik üzerine de çalışan, oturdugu yerden seri şekilde 3824634 dil darbesi atma yeteneğine sahip, herşeyden önemlisi izmit li kardeşimdir. hoşgelmiş, şanpanyaları üst üste patlatmamiza mahal vermiştir. sevindirmiştir.

dipnot: hacı artık 2 extra söylersin :P *
    #3395592 (mysterious, 14.05.2008 11:06)
  3. (bkz: deepfreeze)
    #3430064 (rs ne la, 22.05.2008 02:31)

© 2008 - uludağ sözlük

depfrez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. depfrez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu depfrez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» depreciation » resident evil degeneration » insani anlamsizca mutlu eden seyler » joe burrus » asimo » defendant » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » pijamayla hirsiz kovalamak » mark jackson » basligi duzelt » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » merve kavakci » the beatles brotherhood » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sener eruygur » arbalet » gokhan gonul dostlari » islam channel » facebook ile dalga gecen ezik tipler » 2 saat icinde deprem olacakmis » yaran msn iletileri » gerekli gereksiz killanan yazarlar » eksi sozluk te basligi var » ucu bir arada » dafne » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » yaran kisisel iletiler » ben » basarili turbanli kadin olmamasi