denk tutar miyim seni hic ben yaz gunlerinde 

kapat
  1. Denk tutar mıyım seni hiç ben yaz günlerinde
    Çok daha sıcak kanlı çok daha sevimlisin
    Kıyasıya yel çarpar mayıs çiçeklerine
    Ve yaz bizimle kalır çok kısa bir çağ için.

Bazı bazı gök bize fazlaca kızgın bakar
    Ya da altında ten'i karar ikide bir
    Ve her güzel zamanla güzelliğini yitirir
    Kısmet ya da tabiat onu bu hale koyar

Senin ölümsüz yaz'ın hiç solmayacak ama;
    Ölüm yitirmeyecek sendeki güzelliği
    Ve çekmeyecek seni kendi karanlığına;

Erişirsin ölümsüz şiirimle her çağa
    Kişi nefes aldıkça, gözler görebildikçe
    Yaşadıkça şiirim, hayat verdikçe sana.

william shakespeare
    #2593506 (mulayim, 15.11.2007 14:52)

© 2008 - uludağ sözlük

denk tutar miyim seni hic ben yaz gunlerinde başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. denk tutar miyim seni hic ben yaz gunlerinde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denk tutar miyim seni hic ben yaz gunlerinde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» monopoly de donald trump i yenmek » kopush fm » babanin serefsiz olmasi » galatasaray in ilk 11 i nasil olmalidir » don t you forget about me » ah muhsin unlu » el kol yapmak » artistten aydin olur mu » vajina derinligi ile ovunmek » cocukluk aski a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games