denk gelmis 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cuma gelmis hos gelmis
  2. amanin da amanin kim gelmis eski sevgilim gelmis
  3. denk
  4. denk dur
  5. denk kume
  6. denk gelmek
  7. denk haci
  8. denk dusmek
  9. denk onermeler
  10. erdem denk

© 2008 - uludağ sözlük

denk gelmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denk gelmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denk gelmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo sol » metro diye metro firmasi otobusune binmek » timucin esen » mustafa kemal ataturk » folkearth » sevgili ile zillere basip kacmak » msn de sevgiliyi beklemek » kardes turkuler » full metal jacket » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » cupcake » uludag sozluk moderasyonu » istersen hic baslamasin » bionic commando rearmed » cikin sikin birbirinize » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kacin buyuyor galiba » muhalif oldugu icin hapse giren insan » gol sevinci » guney kore » niccolo paganini » bilgi yonetimi » edwin boekamp » h h holmes » kim nerede » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » musaaden olursa ben gidiyorum » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » evcil hayvan avina cikmak » bir boka benzemeyen minimal siir » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak