denk geldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. salakligima denk geldi
  2. bu sene de hac kurban bayramina denk geldi
  3. oha falan oldum kal geldi gul beklerken dal geldi
  4. ha geldi ha gelecek derken geldi
  5. abi sahibi geldi abi tavuk geldi
  6. yaz geldi de bana mi geldi
  7. geldi geldi tamam
  8. denk dur
  9. denk
  10. denk dusmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» otopsi » antakya mozaik muzesi » serkan cagri » fransiz kadinlari » fatih terim » zeynep onkaya » seovilerin agababasi » kabadayi » uludag sozluk imparatorlugu » kenesiz piknik istiyoruz » bon bon sekeri » mantiksiz » ankara universitesi bahar senlikleri 2008 » derken bosalma » avrupa ile amerika arasindaki farklar » alanya ayse melahat erkin anadolu lisesi » ennio morricone » aptal numarasi yapmak » hayata dair ic burkan detaylar » o cocuklari » lafateignoranti » the slow kill in the cold » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » alexandre dumas » turkiye de arge muhendisi olmak » kadin kumandasi » kararti » kucuk menderes » tumer metin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa