denizlispor 

/ 3
kapat
  1. futbolcuların para alamaması üzerine idmana çıkmama eylemi başlattıkları takım.buna rağmen geçen hafta kazanmışlardır fakat, aldığım son dakika haberi ile yusuf, zafer ve caner kadro dışı kalmıştır.ilginç gelişmeler, garip oyunlar.

para alamıyo lan adamlar, bunu şikayet etmeleri normal değil de ne ?
    #3224147 (waLking away, 03.04.2008 01:28)
  2. futbolculara 1 milyon 60 bin ytl. para dağıtıp sonra da 1 milyon 60 bin ytl. para cezası kesen kulüp. başkan ali ipek olunca herşey normal tabi.
    #3251848 (grand ekinoks, 09.04.2008 23:53)
  3. parayı sağ cepten alıp sol cebe koyan üçkağıtçı yönetim anlayışına sahip kulüptür.
    onların gözünde futbolcular köledir zaten. an gelir kadro dışı bırakırlar, an gelir babalarının hayrına oynamalarını isterler, okeye dördüncü olarak sağ açıktan okey cambazı yaparlar. oh be kafana esti mi kadro dışı bırak, canın sıkılınca paralarını ödeme iyi valla. yok efendim adam maç başı anlaşmış, futboldan başka bir geliri yokmuş, alacağı paraya güvenerek borçlanmış hiç önemli değil. vur vurabildiğin kadar. ne güzel işmiş. her kulübe nasip olmaz böylesi.
    #3252309 (kurgan, 10.04.2008 02:02 ~ 13.04.2008 16:05)
  4. köklü çınardır. v.manisa gibi solup gitmiş, para gücüne dayalı olan bir kulüp değildir. v.manisa'ya da 2.ligde başarısızlıklar!
    #3293347 (osasuna, 20.04.2008 00:14)
  5. büyük bir süper lig takımıdır. v.manisa gibi sararıp gitmemiştir; aksine köklü bir çınar olan ege temsilcisidir.
    #3380417 (osasuna, 10.05.2008 19:29)
  6. rize yi son maçta 5-1 le mağlubiyete uğratıp bir alt lige düşmüş takım.
    #3380422 (notrinova, 10.05.2008 19:31)
  7. ben çok küçükkene denizlispor 2-0 adını bilmediğim bir takıma yeniliyordu. bütün stat ''ruhsuz ibneler'' diye 10 15 dk inlettiler denizliyi sora maçı 3-2 kazandılar o zamandan beri gurur duyuyorum ha bide fenerbahçe olayı var orda değildim.
    #3380536 (bu bi bubi tuzagi mi ki, 10.05.2008 19:54)
  8. vega'yı transfer ederek kalede ki sorununu halletmek isteyen kulüp.
    (bkz: street fighter)
    #3725697 (audio, 26.07.2008 20:55)
  9. şimdi en başta söyliyim amacım burayı taraftar forumuna dönüştürmek falan değil ama antalyaspor ile ne alıp veremediğimi merak ettiğim taraftarlara sahip olan klüptür.

hani kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş hesabı bu taraftarlarda da görülmekte. antaylaspor taraftarı her nekadar eskiden cok sağlam bir oluşum içerisinde olsa da son yıllarda pek iç acıcı değildir.

mesela antalyaspor tribünlerinde bir bursaspor düşmanlığı vardır, bu nedendir? bursaspor tribünleri anadolunun en güzel tribünlerinin başında gelmektedir.

denizlisporluların da antalyaspora karşı düşmanlığının bundan olduğunu düşünmekteyimdir. kendileri her türlü taraftar portalında antalyaspora sövmeden duramazlar. gelin keselim asalımdan tutun da nasıl geldik kestiğe kadar getirirler lafı.

hele bir 07 genclik pankartı alma olayları vardır ki ballandıra ballandıra anlatırlar. olay antalya da oynanan denizlispor-konyaspor maçında gerçekleşmiştir. adopen tribunune yerleşen denizlispor taraftarları tribünün üzerinde asılı olan pankartı almışlardır. olay bundan ibarettir. çek cesurdurlar. ayrıca antalyaya geldikleri en kalabalık zamanda bu maçtır. neden acaba?

ayrıca 2 yıl önceki denizlispor deplasmanına antalyadan 1000 kişi gitmiştir. ve orda bulunduğum otobüsü denizli emniyet müdürü karşılamış, ve olay çıkmamasını istemiştir. ne var her polis ister demeyin genelde polis otobüse biner arama yapılır sizi biz götürcez der. ilk defa rica edilmiştir bizim deplasmanlarımızda.

ayrıca yine o maçta deplasman biletleri çok pahalı idi yamulmuyorsam 15 ytl idi. bizim tribün liderleri maça girmeme kararı aldı ve sonra klüp başkanı gelip tamam bedavaya alıcam sizi lütfen girin maça demiştir. bu da antalyaspordan ne kadar korkulduğunu göstermektedir.

o maçta çekilen videoları da izlersek sanki deplasmanı denizlispor taraftarı yapmış gibi bir durum olduğunu zannedebiliriz zira ıslıklayanlar nedense hep onlardı bir türlü susturamadılar.

ayrıca kendileri o kadar acizdirler ki gece karşıyaka maçından dönen antalyasporlu taraftarları taşıyan otobüs altgeçitten çıkarken taşlama gafletinde bulunmuşlardır. ama uyku sersemi otobüsten inenleri görünce nedense kendi şehirlerinde kaybolmuşlardır.

not: benim gibi anadolu tribünleri dostu bir adamı bile bunları yazmaya zorladınız ya ne diyim ben size fanatik denizlispor taraftarları.
    #3737331 (osmanthegral, 29.07.2008 11:55)
  10. yeni sezonda antalyaspor ve kocaelispor karşısında başarılar dilediğim sevimli takımdır. umarım ikisi de düşer, yerlerine de malatyasporum ve karşıyakam gelir. hiç olmazsa antalyaspor düşse bari.
    #3860161 (osasuna, 23.08.2008 18:28)
  11. 1984-85 sezonunun açılış maçında zoran simoviç, erdal keser, rıza tuyuran ve ismail demiriz'i transfer etmiş galatasaray'ı fenerbahçe stadında, eski fenerbahçeli bulgar mehmet'in golüyle 1-0 yenen ve o sezonun son haftasında gençlerbirliği'ni 4-2 yenmesine rağmen malatya'nın kocaeli'yi 2-0 yenmesi ve altay'ın istanbul'da cimbomla berabere kalması sonucu küme düşen ve danıştay kararıyla geri dönen kulüptür. 1987-88 sezonuna iyi başlamasına rağmen ilerki haftalarda düşüşe geçmiş ve 38. haftada fenerbahçe'yi 3-2 yenmesine rağmen rize'nin bursa'yı 2-0 yenmesiyle 2. lige düşmüştür. denizli'nin en kötü performansı 1996-97'de olmuş ve 20 puanla sondan 2. olmuştur. şu anda mali sıkıntı içindedir ve başta yusuf olmak üzere birçok oyuncusunu kaybetmiştir. kanımca ligden düşecek ilk takım olacak.
    #3860226 (Cemali, 23.08.2008 18:52)
  12. 23 agustos 2008 galatasaray denizlispor macinda izledigim kadariyla 2008-2009 sezonunda turkcell super lig'e veda etmesi muhtemel takim.

ozellikle macin 2. yarisinda takim halinde o kadar oyundan du$tuler ki.. 10 ki$i kalmalari bi derece etkilemi$ olabilir ama ust uste adam akilli 2 pas yaptiklarini bile gormedim. zaten organize bir atak yok. 60. dakikadan sonra roman kratochvíl ve tomas abraham di$inda maci biraktilar sanki. yahu bu adamlar bir de sezona yeni ba$liyor ama sanirsiniz ki 2 sezon ust uste oynayip dinlenmeden bu maca cikmi$lar.

ozellikle oyuna sonradan giren guray ve couto 2. ligde bile oynayamayacak futbolcularmi$ imaji yarattilar bende. vega'nin neden oynamadigini bilmiyorum ama cenk gonen kalede guven vermiyor. cok kotu bir orkun usak kopyasi gibiydi mac boyunca. genelde turk kalecilere guvenme taraftariyim ama bu arkada$ daha super lig'de oynayacak ayarda olmadiginin sinyallerini fazlasiyla veriyor. yan toplari ziyadesiyle zayif ki galatasaray'in attigi 2. gol kesinlikle kendisinin hatasi. tabi ceza sahasi di$inda donen topu bekleyen galatasarayli futbolcu(hakan kadir balta) ile beklemesi gereken roberts'in da oralarda gorunmemesi du$undurucu.

transferler "ya tutarsa" diye yapilmi$ gibi.. braga icin $imdilik bir $ey diyemeyecegim ama roberts diye bir forvet almi$lar ki evlere $enlik. adam o kadar agir ki, topu ayagina aldiginda 5 dakika "ne yapsam acaba?" diye du$unuyor. gelecege dair bir i$ikta gorunmuyor ustelik.* ozellikle bir pozisyonda solda elini kaldirip kendisine bagiran tomas abraham'i gorene kadar shabani nonda bile sahanin diger ucundan gelip kendisine yeti$ti.

selahattin kinali bence kotu futbolcu degildi; aksine davor vugrinec, kevin campbell ve fatih tekke gibi ust duzey futbolcularla birlikte oynami$; kismen tecrubeli biriydi ve cok iyi bir sprinterdi. pini balili gibi kontratak oynayan takimlarda i$ yapabilecek biriydi. neden gonderildi* bilmiyorum ama $u roberts'tan 3 gomlek daha iyidir.

maci tekrar izledim de, ciddi anlamda teknik direktor hatalari da var sanki. hani hocaya da * saygisizlik yapmak istemiyorum ama, bulent korkmaz gibi genc, hedefleri olan; yeri geldiginde takima abilik yapabilecek bir teknik direktor olsa.. daha iyi olur sanki..

edit: maci tekrar izledikten sonra ekleme yapma geregi duydum. ayrica selahattin kinali gonderilmemi$, sakatmi$. shunketsu'ya te$ekkurler.
    #3862487 (schizo, 24.08.2008 04:45 ~ 26.08.2008 01:21)
  13. yusuf şimşek' in ayrılmasıyla açık biçimde oyun içi lider sıkıntısı çekmeye başlamış süper lig ekibi.
    #3862500 (abberline, 24.08.2008 05:26)
  14. Charleroi'den izzet akgür'ü transfer eden anadolu takımı.

gol yollarında etkili birisi olduğu futbol forum sitelerinde konuşuluyordu, geçen sene manisa transfer etmek istemişti fakat alamamıştı.

ahanda haberin linki de burada http://www.sporx.com/deta...p;takim=104&go=123017
    #3868613 (zambrotta, 25.08.2008 17:09)
  15. turkcell super lig 2008 2009 sezonu'na yas ortalamasi en düşük takım olarak girmiş 14 mayis 2006'da tarih değiştirmiş takım.
    #3997582 (minik mavi balina, 23.09.2008 00:21 ~ 00:39)
  16. darryl roberts isimli topçusu sayesinde sıradan bir takımdan fazlası haline gelmiştir.
    #3997600 (eurasian, 23.09.2008 00:29)
  17. Bi denemdir benim. bu sezon yeniden yapılanmış, eskilerin deyimiyle maddi olarak klube yük olan papaz futbolcularını göndermiş genc ve yetenekli oyuncularıyla sezona girmiştir. başkan ali ipek bu dönüşüm sonucunda 4 milyon ytl kar elde ettkilerini beyan etmiştir. güzel de top oynamaktadır ilk 4 hafta itibariyle.
    #3997610 (migfer, 23.09.2008 00:31)
  18. şahsıma yarım saatlik katatoni yaşatmış, hangi yılda olduğumuzu sordurmuş futbol takımıdır. her çağrışımı travmatiktir.
    #3997616 (aliceinchains, 23.09.2008 00:33)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

denizlispor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denizlispor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denizlispor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» barack obama » ulusoy » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » almanya da yasayan turkler » green cafe » ama askim yok » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » endokrin etki » uludag sozluk un reklam almasi » supurgesiz cadi » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » separasyon anksiyetesi » the bear » bizimkiler » gamali hac yasagini savunan solcu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » azerbaycan milli futbol takimi » hayata dair ic burkan detaylar » give a fuck » gorsel agnozi » ekonomik kriz » elektra » kimiz » bir bucuk iskender yaninda light kola » kirgizistan milli futbol takimi » gotu atmak » konstruktor ressam » hayata tutunmaya calismak » korsakoff sendromu » appetite for destruction » muz orta