denizler altinda yirmi bin fersah falan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. denizler altinda yirmi bin fersah
  2. denizler altinda 20000 fersah
  3. oha falan olunmaz oha falan dogulur
  4. fersah
  5. iki milyon iki yuz yirmi iki bin iki yuz yirmi iki
  6. denizler
  7. yedi denizler
  8. sizofren denizler
  9. denizler imparatoru
  10. denizler dort duvar

© 2008 - uludağ sözlük

denizler altinda yirmi bin fersah falan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denizler altinda yirmi bin fersah falan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denizler altinda yirmi bin fersah falan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » arcadia hellas » benim adim kirmizi » 1000000000000000 » birebir sozluk » 2100 turkiye sinden mektuplar » turk egitim sistemi » cocuk duslerimiz yok artik » cebelitarik » kur yapmak » ferhat gocer » cryptload » helvastyle » hagi yle buyuyen nesil » heraklitos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkan soray » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » takva » igrenc espriler » babaya tavir almak » tabutta rovasata » amentu » sac dokulmesi » golf » turk milliyetciligi » baslikla alakasiz entryler » b 1 » uludag sozluk tarikati » ismacun » tirsik