denizin dibinde yere comelmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. denizin dibinde hatcam
  2. denizin dibinde hatcem
  3. denizin dibinde demirden evler
  4. denizin dibinde karanliklar gibisin
  5. otobus beklerken yere comelmek
  6. uzaktan havlayip dibinde yere yatan kopek
  7. comelmek
  8. cocuklarla konusurken comelmek
  9. havaalaninda ucak beklerken comelmek
  10. cehennemin dibinde

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» blooddawn » a s livorno calcio » kendim gibi olmak istemiyorum » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » maddeyi esas almak » divx arsivi yapmak » yorguc pasa hamami » betty puf puf » punch drunk love » yalinayak basi kabak » igrenc basliklar » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » the green mile » eses taraftari porsuk canavari » 1851 » damsiz olarak mekana girme teknikleri » kuntayi kinteleyen adam » gelen teklifleri degerlendirecegim diyen futbolcu » eksi oy almayi iplemeyen yazar » sanitabant » ne » gitmek » hurriyet » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » obur dunyanin default lisani » violent revolution » yapi ve kredi bankasi » lewes » uludag sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa