denizin buz gibi sularindan gelen seriat 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. denizin buz gibi sularindan gelen imam
  2. denizin buz gibi sularindan gelen tarak
  3. denizin buz gibi sularindan gelen adam
  4. denizin buz gibi sularindan
  5. denizin buz gibi sularindan babanin cikmasi
  6. denizin buz gibi sularindan cikan baba
  7. denizin buz gibi sularinin dalgalanmasi
  8. denizden gelen buz gibi sahin k
  9. pazartesi sabahi kuafore gitmis gibi sirkete gelen kiz
  10. denizin ayricaligi

© 2008 - uludağ sözlük

denizin buz gibi sularindan gelen seriat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. denizin buz gibi sularindan gelen seriat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denizin buz gibi sularindan gelen seriat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kerpic kerpic ustune kurdum binayi » kronik kuzu » selamunaleykum sezercik kucuk mucahit filmi var mi » demokratik seks partisi » osman mumtaz rakmetil » dunyayi tasiyor omuzlarin » yasal doping » insanlari tanidikca hayvanlari sever oldum » naber diyene ne olsun senden demek » sozluk yazarlarinin itiraflari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games