denizin baladi 

kapat
  1. ozdemir asaf 'ın harika şiiri.

gözlerin en bakışında
    bir en deniz,
    ve denizin en gözünde
    bir bakış, o sensin deniz..

o bakışa ben baktım
    deniz bakışındaydı, bıktım
    bakışındaydı gözleri,
    gözlerindeydi deniz...
    #1032995 (nickless cage, 21.12.2006 18:10)
  2. suphi denize tükürürdü, deniz ağlardı.
    #1033931 (zargana, 21.12.2006 21:22)
  3. (bkz: eski denizlerden kim kaldı)
    #1033940 (ceviz agaci, 21.12.2006 21:23)
  4. ön tarafında, köpeğiyle beraber kumsalda durup batan güneşi seyreden ve görüntüde sıkıntılı, hayattan zevk almayan, zevki sessizlikte bulup her şeyden uzaklaşan bir kadın vardı defterin.

arkasında da bir kaç tane ozdemir asaf dizesi vardı. bir de adını bilmediklerim.
    o defterin arkasında okuduğum bir şiirdi. çocuktum ve gerçeği söylemek gerekirse şiirden bir şey anlamıyordum. ama garip olan bir şey vardı. ne zaman zayıf alsam, ne zaman üzülsem, ne zaman arkadaşlarımla kavga etsem kırmızı power rangers ben olacağım diye ve ne zaman anneme küssem, alır elime o defteri, ben de batan güneşe bakar ve o dizeleri okurdum.
    ozdemir asaf işte; hangi yüreğe söz geçiremez ki? hepsi ona köle.
    #1034132 (thetempleoftheking, 21.12.2006 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

denizin baladi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. denizin baladi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denizin baladi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» itu sozluk » alisverise gonderecek annede gozlenen degisim » secret1907 » can bartu » rapper ninja » tevehhum » bu bilgisayarda bana sifre sorma » michael skibbe » bkz icinde bizle muhabbet eden yazar » penis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games