denize atlarken tasaklari yarmak 

kapat

1. sene kac senesidir hatirlamam ne günlerdi o günler.
    bizim bir arkadas vardi tabi , her zaman ki gibi. denize gitmeye karar verdik ve arkadasin babasinin pejo J9 marka servis otosu ile foca yollarina dogru koyulduk.bilirsiniz foca denizi buz gibidir , göt denen sey karpuz gibidir. lakin bizim amac soguk suya girip usumek degil karpuz gibi götü olan rus kizlari ile yakinlasmak idi. dikkat ederseniz son iki cümlemde karpuz ve götü iki kere kullandim. o derece sanat yapiyorum benzetiyorum yani.

az gidip uz gittikten sonra focaya vardik , bizim baska bir arkadasin volvo penta motor sahibi olan teknesine binip ferdi abinin adasina dogru yol aldik , ferdi bizim pederin öz ve öz genclik arkadasi olup bilinen robinson curuse'dur o derece hatta gecen yil zenci eleman alinacak diye yeni asira ilan vermistir. cuma niyetine kayacaktir zenciye. ferdi abiye cepten cagri attim tabi ben o mangali coktan alevlendirdi ve bizi bekliyordu.

tekney ile adaya yanastik , tekneden indik buz gibim biralari acmis kapuz gibi götleri bekliyorduk ki aman allah'im oda ne iste bir turist kafilesi bizim osman baba'nin yati ile adaya dogru yaklasiyordu.
    bizim arkadas orkun hemen buz gibi birayi atarak karpuz gibi götleri görmenin verdiği mutluluk ile tekrar buz gibi suya atladi ve buz gibi suyun icinde tekneye dogru yüzdü.bende arkasinden gittim tabi onunkisi canda bizimkisi patlican mi? ikimizda osman baba'nin teknesine ciktik i rus kizlari bizi bizi parmaklariy göstererek rusca '' aman ne vahsi türk erkekleri bunlar al beni kollarina hepsi senin mi sen ne killi seysin öyle!!! '' diyorlardi , eee tabi bizde rusca biliyoruz cat pat.

o , bu , su derken mevzu gitti gitti denize atlama noktasina geldi herkes buz gibi suya baliklama dalarken , bizim orkun ''yok abi en cok suyu ben cikarcam alt kattakileri sirilsiklam etcem '' dedi ve göt üstü atladi. ve bir ciglik bir feryat koptu hemen asagiya inip orkunu tekneye cikardim orkun aci icinde kivranip tasaklarini tutuyordu ve haykiriyordu '' tasaklarumm tasaklarum uhuuuu '' cok acimistim orkuna cünkü acil müdahale icin orkunun donunu indirdigimde orkunun tasaklarinin yarildigimi gördüm , kendisini hemen ilk fenni sünnetciye götürdüm gerekli tedaviyi yaptirdim su anda sapasaglam , sünnetci ileride kendisine yeni bir tasak nakli yapilmasi gerektigini söyledi , son duydugum kadari ile bir bogadan tasak nakli yaptirmis kendisine...

olan oldu biz buz gibi suya gidip karpuz gibi götleri seyreyliyelim derken , orkun sayesinde buz gibi suya atldik ama ruslar karpuz gibi götleri ile bize güldüler ... sözlerimi burada noktalarken , yumurtanin sarisi gitti cükün yarisi demek istiyorum.

not: gercek bir hikayedir. ancak bu nick tam yirmi bir harf tarafindan boku cikartilmis ve abartilmis halidir.
    #2480935 (bu nick tam yirmi bir harf, 17.10.2007 15:41 ~ 15:48)
  2. (bkz: bu da boyle bir animdir)
    #2480957 (micro cuts, 17.10.2007 15:48)
  3. efendim, hızla yüksek bir yerden koşularak denize, bacakları bileklerden tutup atlanması durumunda, beynin en ücra sinirlerine kadar etkisini hissettiren hadise.
    #2480961 (dalton ana, 17.10.2007 15:49)
  4. basınçtır. büyük "pe" ile gösterilir. birimi pascal ya da newton/metrekaredir.
    #2711633 (sara nobetcisi, 18.12.2007 15:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

denize atlarken tasaklari yarmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denize atlarken tasaklari yarmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denize atlarken tasaklari yarmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about denize atlarken tasaklari yarmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.