denizde kum bizde bos bkz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kucuk denizde yuzmek yerine buyuk denizde bogulmak
  2. bizde soz namustur
  3. bizde kadin
  4. bu yurek bizde var
  5. bizde ask yok para yok
  6. sira bizde
  7. ondan bizde boy boy
  8. bizde ondan dna soralim
  9. bizde yalan yok kardesim
  10. bizde irkcilik yoktur

© 2008 - uludağ sözlük

denizde kum bizde bos bkz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denizde kum bizde bos bkz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denizde kum bizde bos bkz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haberin yok oluyorum » hell march » unlulerden duymak istenilen sozler » yusuf bayraktutan » yildirim ordulari grup komutanligi » arkas holding » nick degisikligi » her ilde bulunan ortak yer isimleri » paper moon » sicak esiyor buralara » amerika » fenerium maraton » les miserables » hayvan herif » sari kanat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iyi olmak yetmiyor » butun mallar toplandik msn zirvesi » sokakta eli sikinde dolasmak » yunan insan tipi » bana askini getir » sarah palin » ucak kacirmak » tabutta rovasata » solitude » tarihi yazmak » ben kimim » zeitgeist addendum » asset backed paper » kizlara yuz vermemek » partyworld