denizde bir damla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir damla petrol bir damla kandan daha degerlidir
  2. 1 damla petrol 1 damla kandan daha degerlidir
  3. suskunlugu topluyorum simdi damla damla
  4. yagmurun damla damla yagmasi
  5. damla damla gunler
  6. denizde tas sektirmek
  7. denizde sevismek
  8. denizde kopekbaliklari da var
  9. denizde aksam
  10. denizde hayat

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anlamak » mahmut » aleykumwelcome » ben boyle veda etmeliyim » umit karan » guantanamera » eski asklar » god of war chains of olympus » lan o ne » tobb etu bahar senligi 2008 » online olanlar » defansin bel kemigi » seviselim mi diyene verilecek cevaplar » six pack » topuklu terlik » josh holloway li magnum reklami » roberto carlos un galatasaray i pek tanimamasi » downfall » gazi senliklerine grup yorum un gelmesi » recep tayyip erdogan la gurur duyan zihniyet » krypteria » yat limani » uc kelime so what » cnbc e » ozcan » galatasaray in bilincsiz sampiyonluk kutlamalari » sefa reis » sabri sarioglu nun saclari » zombie strippers a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa