deniz ustu kopuru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. deniz ustu haneyim
  2. deniz ustu kopurur
  3. large ustu murad ustu
  4. deniz kizinin deniz anasinin oz cocugu olmasi
  5. deniz fenerinin deniz feneri ile alakasi yoktur
  6. turban ustu peruk ustu turban ustu peruk
  7. bir deniz gider bin deniz gelir
  8. deniz k k kasimpasa deniz hastanesi
  9. deniz in deniz e girmesi
  10. yol ustu

© 2008 - uludağ sözlük

deniz ustu kopuru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deniz ustu kopuru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deniz ustu kopuru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adiyaman » nights in rodanthe » nobetci eksi oycu » semahat geldiay » gemicik » ataturk un karga kovalarken olmesi » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » tekin acar » no tanri no cry » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » kultursuz dinazor » sizofreni » uludagsozluk de temali reklam » icel » kocaeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deusozluk » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » tolga evren » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » sarkilardan akilda kalan cumleler » hugo lloris » antalya altin portakal film festivali » bana sen lazimsin » ezik » ben bu yaziyi sana yazdim » uludag sozluk hakkinda ne dediler » paint it black » revolter00 » megadeth dinlerken ders calismak