deniz kazik gibi duruyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. deniz gezmis gibi adamsin
  2. acilmus sacilmissun deniz yelkeni gibi
  3. isa kapida duruyor
  4. ayri duruyor
  5. her durakta duruyor inmiyorsun
  6. caylaklik bende igreti duruyor
  7. dunya okuzun boynuzlari uzerinde duruyor
  8. senin yiyecegin bok benim kicimin agzinda duruyor
  9. deniz kizinin deniz anasinin oz cocugu olmasi
  10. nil e kazik

© 2008 - uludağ sözlük

deniz kazik gibi duruyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. deniz kazik gibi duruyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deniz kazik gibi duruyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keanu reeves » fener i tutacagima cisimi tutarim » havanikoru org tr » sehirler arasi ask yasamak » insanca yasamak icin ihtiyac duyulan gelir » bakkal niyetinde migros kullanimi » bu camiadan kimseyle evlenmem diyen uuser » temsa safari » benzer basliklarin ayni yazar tarafindan acilmasi » this is the last time a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci