deniz gezmis icin bagimsizlik yuruyusu 

kapat

1. türkiye komünist partisi( tkp ) nin bir oluşumu olan yurtsever cephe tarafından 1 mayıs'ta başlayıp 6 mayıs 2007 de son bulması planlanan, işçi bayramı olan 1 mayıs günü taksim'de toplanılma akabinde buradan sırasıyla; Kocaeli, eskişehir ve nihayetinde 6 mayıs'ta Ankara yürünülme neticesinde noktalanacak olan, denizlerin idam edilmesinin 35. yıl dönümünde Karşıyaka mezarlığında düzenlenecek anma gösterisi ile sonlanması düşünülen, yitip giden devrimci ruhumuzun bir kez daha hatırlanarak, onların boğazına yağlı urganı geçiren elleri kanlı faşistlere nefretle sövülecek olan, devrimci düşünceyi ve ruhu özüne yedirmiş ve başı dik bir yıkılmazlık ile bunu göğsünü gererek cümle aleme gösteren, vatanına sahip çıkıp onu pazarlamaya çalışanlara geçit vermeyen sözde değil özde yurttaşların katılarak, tep vücut olup omuz omuza gerçekleştirecekleri yürüyüştür.
    #1538227 (bluevelve, 18.04.2007 00:03)
  2. ayrıca zamanında devrimci gençlerin mücadeleye daha sıkı bağlanmasında etkili olmuş yürüyüştür.
    #2980761 (bir bardak demli cay, 10.02.2008 03:22)
  3. asil ruh'un hürriyetine yemin etmiş yüreklerin inancına sadakatini sunduğu yürüyüştür.
    #2980770 (FiDeLCaSTRo, 10.02.2008 03:25)
  4. "deniz gezmis icin bagimsizlik yuruyusu"...

Boyle bir cumle yapisi hangi dilin gramerine uyar merak etmekteyim. deniz gezmis bir devlet midir ki o'nun adina bagimsizlik yuruyusu yapiliyor ? laf ola beri gele iste.
    #2980783 (migfer, 10.02.2008 03:28)
  5. karşıyaka mezarlığında son bulduğu söylenen yürüyüş. yapana bakıyorum, yürüyene bakıyorum dönüp bir de karşıyaka mezarlığına bakıyorum, pes doğrusu!

(bkz: karşıyaka mezarlığı)
    #2980788 (kara hilal, 10.02.2008 03:30)
  6. koşarak gidin de, bağlılığınızı cümle aleme ispat edin diye dalga geçesi geliyor insanın, ama en nihayetinde kaybedilmiş bir insan, saygı duyuyoruz.
    #2980789 (merdumgiriz, 10.02.2008 03:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

deniz gezmis icin bagimsizlik yuruyusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deniz gezmis icin bagimsizlik yuruyusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deniz gezmis icin bagimsizlik yuruyusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about deniz gezmis icin bagimsizlik yuruyusu. Copyrights of the articles are belong to their authors.