deniz eteke 

kapat
  1. ilk kaseti "gün ile"yi dinleyip hayran olduğum,kendi besteleri ve anonim parçaları tercih eden ,bir halk müziği sanatçısıdır.genç,sesi ve yorumu güçlü,yüreği solda atan bir delikanlıdır.Üçüncü kasetinin hazırlığını yaptığını duymaktan mutlu olduğum şahsiyettir.
    #3426921 (balabey, 21.05.2008 15:04)

© 2008 - uludağ sözlük

deniz eteke başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deniz eteke ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deniz eteke nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» centre back » x esittir sifir » nietzsche » taghtam deh » ozdemir ince » windows live spaces in copcatanlik islevi » biga » adanaliyik » patricio perez » ders calismayan ogrenci » robert capa » 2009 yili ekonomik buyume hedefinin yuzde 4 olmasi » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » dario moreno » you are sure » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bas kaldiriyorum » olum » susmaya calismak » aci » james hetfield » sicak su muzigi » bekar » star ana haber » seksbook » dumur olaylar » din den don diye calan zil » uyusturucu » death note » parmex » beyaz peynir