deniz demir 

kapat
  1. TRT 2 de 5 gün 5 gündem sözleşme programında bu akşam itibariyle izlediğim, TRT'nin genç nesil spikeri, aydınlık yüzü... Kıvrak zekasıyla kullandığı mükemmel türkçesi ve güzelliğiyle kendine hayran bıraktırıyor. Radyo programlarını da kaçırmazdım. Kesinlikle sıradışı ve bahse girerim geleceğin en başarılı anchormanlarinden olmaya aday.Şu anda TRT Ankara Radyosunda çalışmaya devam ediyor...
    #3721437 (Doruk Ulsun, 26.07.2008 00:01 ~ 03.08.2008 07:14)
  2. TRT Ankara Radyosunun ve TRT'nin melek yüzlü, üç-dört yabancı dil bilen ve on parmağında on marifet dedirtecek yetenekleri olan -ki bunların bazıları oyunculuk, müzik ve edebiyatla ilgili çalışmalarıdır, tabii onun kadar iyi şiir okuyan bir kişi de görmedim - sesi suya benzeyen spikeri. Böyle bir insan neden haftada bir yarım saatlik bir programda değerlendirilir onu da anlamış değilim. Bu insanın bu özellikleriyle bu dünyaya ait olduğundan da emin değilim ya.
    #3791218 (Cem Unsalan, 09.08.2008 00:40 ~ 00:42)
  3. Sesi Işık Yenersu'ya acaip derecede benzeyen trt spikeri. Sinirlendiği zaman vurgu ve tonlamalarıyla konuklarını hizaya getiren, ince ayar yapan kişi. Beyniyle konuşan nadir insanlardan biri.
    #3816319 (alevcik, 14.08.2008 10:22 ~ 10:35)

© 2008 - uludağ sözlük

deniz demir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. deniz demir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deniz demir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» levis kot pantolonunu hak eden bayan kalcasi » yeni baslayanlar icin arabistan » polis » halis erturk » onu begenen tek bir kiz bile gormemis erkek » dom » phoibos apollon » ukte » cartoon network » turkleri 75 dakikada temizleriz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games