deniz baykal in sacma sapan icatlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derya baykal in sacma sapan icatlari
  2. aiesec turkiye nin sacma icatlari
  3. sacma sapan
  4. sacma sapan onermeler
  5. sacma sapan tespitler
  6. sacma sapan zirveler
  7. sacma sapan at isimleri
  8. sacma sapan kiz tripleri
  9. msn in sacma sapan guncellemeleri
  10. sacma sapan msn ifadeleri

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ps 2 icin oyun tavsiye edilsin kampanyasi » galata kulesi » sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi » emirgan » seri arti oy alan entry nin silinmesi » sinan cemgil » football manager da mahalle arkadasina rastlamak » hayko cepkinin gozleri » kahvehane televizyonunun onunden gecmek » zile nin tarihi eserleri » sevgiliyle sarilip cirilciplak uyumak » ucakta cep telefonu ile konusan insan » gelinlik altina converse giyen zihniyet » o cocuklari » asla pes etme » iskenceci » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » aclik kader olamaz » jonny b » ey gaziler » askeri inzibat » sanirim osurdum » sadik yalsizucanlar » en yakin arkadasin olmesi » anasonlu nargile » karisini satan adam » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » optik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa