denise van outen 

kapat
  1. andy williams ile i can t take my eyes off of you'nun klibinde 'oynamış' cins-i latif. evet, oynamış hakikatten...
    #1057467 (cryptic, 26.12.2006 03:12)
  2. bikini en çok yakışan isimlerden.
    (bkz: dash)
    #3723474 (pirincinicindekibeyaztas, 26.07.2008 12:30)
  3. (bkz: sarışın bomba)
    #3723513 (sumatra, 26.07.2008 12:40)

© 2008 - uludağ sözlük

denise van outen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denise van outen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denise van outen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dijital fotograf makinesi » hipermnezi » yitik cennet » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » nominal afazi » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » erkek berberinin dirsege yaslamasi » ihsan yildirim » cimbom » ekt » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » taipan » beyaz show » wireless nargile » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizil » tromboanjitis obliterans » hipokinezi » hincal uluc » nazli tolga » ugur dundar » misland » hortlak » emegen » popstar alaturka » ekolali » amfetamin » sentaktik afazi » spa » seni sican seni