denise tavares 

kapat
  1. 1,75 boyunda 1980 doğumlu brezilyalı manken. neşe erberk ajansa bağlı olarak çalışıyor. fhm'in seçtiği en seksi yüz manken içerisinde yer alıyor.
    #1735540 (beyazyelkenli, 07.06.2007 06:16)

© 2008 - uludağ sözlük

denise tavares başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denise tavares ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denise tavares nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» calismayacak kadar zengin olmak » 10000000000 » kingo disco » seviyorsa mutlu edip sevmiyorsa siktir etmek » hide and seek » hangi il kac sehit verdi » vatan sagolsun da vatan da sagolmaya layik olsun » merzifonlu kara mustafa pasa » askla karin doyuranlar » devrimci genclik koprusu » yagami raito » there will be blood » benim adim kirmizi » next » ernesto che guevara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gammazsiniz entry i gammazlayiniz » konu acarken 50 karakterden uzun uyarsi alan yazar » guzel entrylerin sozluk bosken akla gelmesi » saw » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » seek » 100000000000 » minibuse binerken kafayi carpmak » gorukle » metronom » danielle lloyd » esofmanin yerine kullanan garip kelimeler » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » i melih gokcek » muayene