denilmesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bbg de sigaraya sucuk denilmesi
  2. erkege oglan denilmesi
  3. ece temelkuran a fahise denilmesi
  4. kedilere nankor denilmesi
  5. ibrahim tatlises e imparator denilmesi
  6. ulu sozluk e baska sozluklerce nurcu denilmesi
  7. ibrahim tatlises e canli yayinda pkk li denilmesi
  8. sittin seneye siktim sene denilmesi
  9. turk rock gruplarina turkish nirvana denilmesi
  10. ramazan bayrami na seker bayrami denilmesi

© 2008 - uludağ sözlük

denilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emo dovmek » paranoid sanri » vudu » kurtlerden nefret etmek » dimitar ivankov » hipoestezi » meshur filozof laflari » fuksasyon » isinmak icin vodka icmek » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » abla kardes diyaloglari » x e koyayim sana bir sey olmasin » doper » beduk » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » vanti lator » nevroz » dayi yiyen diyaloglari » egzibisyonizm » mamma mia » veysel bozkurt » taipan » sapka yapamayan cuheyla » sacriter » altay ozerk cumhuriyeti » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » yuzunde gulen bin parca » hic bitmeyecek gibi gelen ask » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi