denilen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oh be denilen anlar
  2. kadin denilen pirlanta
  3. oluyorum denilen anlar
  4. hayat denilen kavga
  5. tempra ya oha lan bu ne denilen gunler
  6. yazamayacagim denilen anlar
  7. yapamayacagim denilen anlar
  8. bi siktir git denilen entry
  9. hic bitmesin denilen olaylar
  10. o ben olmaliydim denilen dizi karakterleri

© 2008 - uludağ sözlük

denilen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denilen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denilen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muskara » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » nevsehirli damat ibrahim pasa » paranin esiri » guzel entrylerin sozluk bosken akla gelmesi » atonement » ordu goreve » tutusturun geceleri » ev kadini » hadi deli oglan hadi belime dolan » darwen in maymuna benzemesi » vazgecilmezden vazgecmek » cuku oldugunu iddia eden gay in destekledigi parti » cannibal holocaust » ilhan berk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » semih cumhuriyeti » premier cherdenko » tabu diyaloglari » umit davala nin memur zihniyetli olmasi » farsca » lehman brothers in israile aktardigi para » pazar sabahi sozluge darbe yapilacak » serdal bahce » y s p » richthofen » lejandik » allah » iyi olmak yetmiyor » turban » vitorino gabriel pacheco antunes