denetim 

kapat
  1. bir faaliyetin usulüne uygun olarak yapılıp yapılmadığını kontrol etme eylemidir. aynı zamanda yönetim fonksiyonlarından biridir. *

(bkz: iç denetim)
    (bkz: bagımsız dış denetim)
    #333682 (Jassemine, 10.06.2006 02:34)
  2. (bkz: denetçi)
    #334484 (redwinemania, 10.06.2006 14:28)
  3. belirlenmiş yöntem, talimat, spesifikasyon, norm, kural, program ve diğer dokümanların mevcudiyetinin ve etkin bir şekilde kullanıldıklarının somut deliller, muayene, kontrol ve değerlendirme yöntemleri ile belgelendirilmesidir.
    #338383 (forinternaluseonly, 12.06.2006 10:05)
  4. turkiye 'de yeteri kadar mevzuata uygun bir şekilde uygulanmayan ve bunun neticesinde yolsuzlukların artışıNa sebebiyet veren yönetim fonksiyonudur.
    #338400 (MaRTyNs, 12.06.2006 10:19 ~ 10:37)
  5. bugün itibariyle anamı hüngür hüngür ağlatıp, tüm sinirlerimi yay gibin gerip nihavent takılacak yönetim fonksiyonu. aman diyim sataşmayın çok fena olur.

o değil de denetim evraklarının hazırla hazırla bitmek bilmeyen, derin bir kuyu gibi olduğunu düşünüyorum artık. onu da yapayım heh çizz üstünü. şimdi sıra bunda hoopp bir çentik daha. bitmiyor kardeşim. hazırla, yaz, imza al, pdf kaydet, hazırla, yaz, imzala, hazz..cozurt.
    #633179 (mey, 14.09.2006 09:10)

© 2008 - uludağ sözlük

denetim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. denetim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denetim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fotoselli penis » tiris » regl kokusuna cozumler » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » bayer giants leverkusen » seovi » hiperparatiroidi » eritrofobi » korsakoff sendromu » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » hiperkinezi » ofori » sinava giren asistana asik olmak » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » girit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tas » erkek sarkicilarin soylememesi gereken sarkilar » anadolu rangers » ideal kadin » erotomanik sanrilar » zifir » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » cez basketball nymburk » pazartesi sendromu » gorsel agnozi » beduk » tiberian sun » kitabevi » el ele tutusmak istemeyen sevgili » muthis ozetlemis