denedim 

kapat
  1. muslum gurses şarkısı.
    Gel gor bu halimi sebebi sensin
    Gel tut ellerimi hasretim dinsin
    Bak kalbim pas tuttu sensiz
    Sen yoksun kaldim sahipsiz
    Gozlerime uyku girmez
    Yalvaririm don sevgilim
    Denedim denedim olmaz
    Bu can sensiz yasamaz

Bu yillar sensiz gecermi sandin
    Bu canim sensiz yasarmi sandin
    Kaniyor hep yaralarim
    Gozumde hatiralarim
    Carem yoktur senden baska
    Soyle sensiz ne yaparim
    Denedim denedim olmaz
    Bu can sensiz yasamaz
    #1064792 (darkness nights, 27.12.2006 14:05)

© 2008 - uludağ sözlük

denedim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. denedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sakatlanan basketci icin topu disari atmak » yazarlarin sozluge baglanma sebepleri » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » yaran okul muduru laflari » ezeli rekabet fenerbahce galatasaray » istiklal caddesi nde bos bos dolanmak » husnu senlendirici nin yanlislikla sur a uflemesi » kalimerhaba radyo » germencik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games