denedim yabisiyo 

kapat
  1. muhteşem bir yiğit özgür karikatürünün bitiş sözleri. günlük hayatta kullanıldığında müthiş etki yaratıyor.

(sınavdayız)
    yandaki arkadaş: abi ne duruyosun yazsana yaa.
    çiçek: denedim olm yabışıyo.
    y.a. : ney?
    ç.a. : valla yabışkan ya o yüzden heralde.
    y.a. :.......(muhabbeti hatırladı.)

http://www.facebook.com/p...d=146746&id=520238886
    #2756408 (cicek abbas, 28.12.2007 01:44)

© 2008 - uludağ sözlük

denedim yabisiyo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. denedim yabisiyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denedim yabisiyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukte ahkam kesen ucuncu sinif blog yazari » tarlabasinda berbere gitmek » bir cocugun babasini ancak annesi bilir » issiz » harry potter ve saz arkadaslari » ac gozlu turk esnafi » internetten film indirmek » at arpayi atin onune yesin dehleyi dehleyi » pulse » ic kontrol merkezi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games