denedim olmadi 

kapat
  1. *uzun süredir yapmaya alıştığı bir şeyden ya da bir arada olmayı sevdiği birinden ayrı düşen insanın, onun yokluğuna duyduğu özlemi ifade eden cümle.
    #3189375 (abberline, 25.03.2008 19:40)
  2. olmadı bi daha denerim diye devamı gelen cümlecik.
    #3189379 (whynot, 25.03.2008 19:40)
  3. bayanlar arasında yapılan tarif alışverişinden sonra sıkça duyulan söz öbeği..denedim olmadı...
    #3189383 (crazyhodja, 25.03.2008 19:42)
  4. karsi taraftan destek beklendigini ifade eder. bunu soyleyen kisinin aslinda umdugu konusma sudur;

- denedim olmadi be abi...
    + haklisin kocum sen elinden geleni yaptin ne yapalim kismet degilmis.

lakin, tam tersi durumla da karsilasilabilinir;

- denedim olmadi be abi...
    + de get! nerde denedin allahin mali...o kadar dedim sana kaldir su kicini artik diye bak simdi gordun mu ne bok yedigini, al babayi otur assagi hadi bakalim.
    #3189397 (oneydilan, 25.03.2008 19:45 ~ 19:49)

© 2008 - uludağ sözlük

denedim olmadi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. denedim olmadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu denedim olmadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sicarken tuvaletteki fayanslari paramparca etmek » alkis patlatmak » kompozisyon yazarken bokunu cikaran depresif kiz » fis almasam ne kadar olur » skinny dipping » ekmek arasi lavas » aski haketmeyen birini sevmek » matt cutts » kucukken insani rahatsiz eden seyler » basbakan serefsiz degildir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci