demokratik sol 

kapat
  1. sosyal demokrasi'nin savunduğu evrensel değerlerin yanında, yerel değerlere ağırlık veren sol görüşlü yapı...
    #93886 (ferrole, 01.03.2006 11:56)
  2. sosyal demokrasiye göre daha bi solcu olan.
    #3240808 (nrcyln, 07.04.2008 13:36)

© 2008 - uludağ sözlük

demokratik sol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. demokratik sol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demokratik sol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fleisch » en iyi ikililer » hazreti muhammed » ertugrul saglam » till there was you » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » be with you » galatasaray bayragi » hocaya tavir alan ogrenci » candy shop » yeni alinan pc yi cokertmek » beziman » gse » caylak olmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mavi tur » iu ogrencilerine ceza yagdi » der meister » ask genclestirir » calculus » ask ukte doldurur » barack obama » kolpacino » kominist » ask kazandirir » ask nazlanir » sizin dininiz size benim dinim banadir » ati radeon hd 3850 » marrone » whaz up man diyene fine thanks demek