demokrasi yanlisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. imla yanlisi
  2. yanlisi duzeltmek
  3. akp yanlisi moderator
  4. siddet yanlisi
  5. yazim yanlisi
  6. uc dogrunun bir yanlisi goturememesi
  7. turban yanlisi mitingler
  8. ab karsitiyken ab yanlisi olmak
  9. siddet yanlisi oyunlar
  10. 4 dogru bir yanlisi goturseydi

© 2008 - uludağ sözlük

demokrasi yanlisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vakit » aynur dogan » evrim teorisi » yaran tespitler » bolsevik » yerli erotik dizi ismi onerileri » acilin ben muhendisim » turkiye de basbakan olmak » vakit kaybi » sinerji » donemecte » basliklari alt alta okumak » dal tasak » natalka karpa » alex turner » dot net framework » abbadiler » kizlik zarini diktiren kiz » bir ayriligin anatomisi » fox tv » hazreti dememek ayipsa hz yazmak ayip degil mi » jeppe aakjaer » ben hicbir korsan urunu kullanmam » sen soyle hayat » e muhtira » hemoroid » ntv de aysun kayaci ya zoom yapilmasi » strange wilderness » the hottie and the nottie » yerli yerince » raul gonzales blanco » arkadas » carlitos tevez » bebegi havaya atip tutamamak » bay tahmin » cep telefonu duvar kagidi » mus corap » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » 5727 sayili kanun » sikkin hava » panayot abaci » kor sans » bence sakincasi yok » simple plan » abbad » moskova metrosu » ogrenci bileti verir misin abi » bakara suresi » yaz aylariyla gelen sort atlet corap uclusu » yuzde 47 nin turk vatandasligindan cikarilmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa