demokrasi arac midir amac midir 

kapat
  1. cevabi aractir olan sorudur. zira amac insanlarin mutlulugudur.
    #2969829 (Aequitas, 08.02.2008 04:23)
  2. insanlar yaşarken yaşaması gerekenleri öyle bir bozarlarki bi bakarsın ne ne olmuş.
    (bkz: demokrasi özgürlük müdür tutsaklık mıdır)
    #2969834 (Yosunlu Deniz, 08.02.2008 04:26)
  3. sorunun cevabı için;

(bkz: makyavelizm)

algılayaman arkadaşlar için edit: sağlanmış ise araç, başarılamamış ise amaçtır.
    #2969839 (merdumgiriz, 08.02.2008 04:28 ~ 04:37)

© 2008 - uludağ sözlük

demokrasi arac midir amac midir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. demokrasi arac midir amac midir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demokrasi arac midir amac midir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» korece » tarlabasinda berbere gitmek » insanin ilham perisinin olmesi » yalnizligin paylasildigi anlar » robert nesta marley » hamed hadadi » zou kai » ben bir inegim » bi kilo toz bi otobos » beyin ile kalp arasina sikismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games