demirtas 

kapat
  1. Sivas ilinin imranlı ilçesine bağlı bir köydür.
    #3645445 (meraklikedi, 10.07.2008 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

demirtas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. demirtas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demirtas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocuguna eski sevgilinin adini vermek » hamdolsun » saipsiz » unutulmayan film replikleri » lucifer anarchos » dexter jackson » dilber kocarslanli » okul » fenerbahce galatasaray kardesligi » endo » abd li muhabirden turban guzellemesi » pijama ile markete gitmek » asset backed paper » undesilyon » alakasiz ama birlikte tat veren yiyecekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » htnm » korkunc bisey » arap sabunuyla 31 cekmek » toto tamuz » rui patricio » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » yanlis anlasilan basliklar » o horten » sevgilisinin iskoc etegi giymesine izin veren kiz » yuzu kirmizi beyaza boyamak » osmanlica » bayan suruculerin yayalara yol vermemesi » nike ayakkabi giyen komunist » ben kimim » aysu ata