demirer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ata demirer
  2. ata demirer in kemikleri iri
  3. temel demirer
  4. rojda demirer
  5. ruken demirer
  6. ata demirer replikleri
  7. sahan vs ata demirer
  8. ata demirer facebook
  9. ata demirer in facebook sarkisi
  10. sisman rambo ata demirer

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kochisarli elvan dalton » encam » cemiskezek in tarihi eserleri » kralice nin istanbul da ucak gemisinde kalmasi » kararlastirip ayni giyinen kizlar » schizo » 4uncu kolordu komutanligi » para cokomel egrisi » lancia dedra » karatas in tarihi eserleri » akp nin tribun amigosu » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim » avrupa ile amerika arasindaki farklar » izmir » biiznullah harf i cerleri de ogrendik » kralicenin laikler kizmasin diye acik giyinmesi » olur un tarihi eserleri » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » anne terligi » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » nizam i alem » var misin yok musun » mercedes e mualla diyelim kampanyasi » halit eken » tayshaun prince » adamin duburunden kil yolar » 404 not found » erzincan in tarihi eserleri » avrupa yakasi mahmut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa