demir attim yalnizliga 

1. Ebru Gündeş in bir şarkısı...yalnız(sap) kalmanın sıkıntısını belirten bir cümle olarakta kullanılır
    #136764 (AkreP, 28.03.2006 18:46)
  2. ebru gündeşin ünlü olmasını sağlayan şarkılardan biridir.keşke hep o zmanki gibi kalsaymış...
    #136811 (karga, 28.03.2006 19:04)
  3. sessiz bir köşede
    her şeyden uzak
    meçhul yarınlara terk edilmisim
    dostluklar yalanmış,
    sevgiler tuzakmış
    tuzak

hayret yanılmışım
    yalnızım simdi
    oysa mutluluğu hayal etmiştim
    gidenler unutmuş
    aşkları yalanmış
    yalan

günesin doğuşu, batışı farksız
    nasıl yaşanırsa yaşarım ben aşksız

demir attım yalnızlığa
    bir hasret denizinde
    ve şimdi hayallerim o günlerin izinde
    yüreğimde duygular, ümitlerim nerede

söyle bir düşünüp
    her şeyi birden
    neden anıları bitirmeyişim
    yalanmış sevgiler
    kalbimden uzakmış
    uzak
    boşa beklemişim yollara bakıp
    kurak topraklara umutlar ekmişim
    arzular avuttu
    gördüğüm hayalmiş
    hayal

günesin doğuşu, batışı farksız
    nasıl yaşanırsa yaşarım ben aşksız

demir attım yalnızlığa
    bir hasret denizinde
    ve şimdi hayallerim o günlerin izinde
    yüreğimde duygular, ümitlerim nerede
    #136815 (ferrole, 28.03.2006 19:06)
  4. ilk gençlik yıllarımın efsane şarkısı. bildiğim ve beğendiğim tek ebru gundes şarkısı. bi de uche'li klibi olan bir şarkı vardı, hani bir kırmızı örtüsü olan bir masada malak gibi birbirlerine bakıyorlardı ya. hah işte o. ama hatırlayamadım.
    #655875 (prestij muzik ailesi, 22.09.2006 06:51)
  5. pamela'nın fırtınalardan sonra bunu da söylemesini beklediğimiz şarkı.
    #655926 (purplegoddess, 22.09.2006 08:59)

© 2008 - uludağ sözlük

demir attim yalnizliga başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. demir attim yalnizliga ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demir attim yalnizliga nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» afyon otogari » 3 temmuz 2008 canlar kor icinde izmir zirvesi » sandalye » limewire » zevk alinan ufak sapikliklar » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » cekilissiz kurasiz hepinize 100 kontor » cocuklarla girilen diyaloglar » malatyaspor » jordan pippen rodman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci