demi moore 

kapat
  1. 11 kasım 1962, abd.
    ghost filmiyle ünlenen oyuncu.
    bruce willis'le olan evliliğinden üç çocuğu var.
    #120974 (cikarinbeniburdan, 19.03.2006 20:38)
  2. ashton kutcher ile evli olan aktris.
    #120985 (MANSON, 19.03.2006 20:54)
  3. striptease ve ahlaksız teklif filmlerinin cesur oyuncusu*. şimdiki görüntüsüne 650 000$ harcayarak ulaşmıştır.
    #120994 (zero95, 19.03.2006 21:05)
  4. yaz tatilini türkiye ölüdenizde geçirmiş olan holivud şeysi
    #476577 (DolmakALEM, 30.07.2006 13:42)
  5. 40 lı yaşlarda olmasına rağmen taş gibi bir fiziğe sahip olan, striptiz filmiyle hafızalara kazınan seksi aktris.
    #767564 (maxime chattam1905, 23.10.2006 19:54)
  6. + ismail abi, hande'lerde toplanıyor muyuz bu akşam?
    - evet ahmet. haa, sahi arayıp da bi zahmet, moore'da soruver bakalım, o da geliyor mu; öğreniver bi zahmet..

dıtt.. dıtt..

+ alo, mırrmırr, bu akşam sen de hande'lere geliyorsun demi moore!!?? gibi lanet esprilere maruz kalmış, abd'li bayan oyuncu.

kendisi pek filmleri ile hatırlanmamıştır, çünkü striptease gibi yeri geldiğinde göze hitap eden bir filmi dışında, bir de ghost filmindeki, şaşkın ama hoş aşık modundaki hareketlerini içeren durumları dışında da pek tutan bir bayan olmamış, aksine son senelerdeki gerdirme, diktirme ve de estetik modu ile, ashton kutscher denen abimizi evermesiyle, magazin haberlerine malzeme olmuş bir bayan ablamızdır..
    #1522974 (faidelibilgi, 13.04.2007 17:45)
  7. asıl adıyla demetria gene guynes. 1,65 boyunda. sol gözü yesil, sağ gözü ela renktedir ki buradan sevgili demi moore'un heterochromia iridium adı verilen göz durumuna haiz olduğunu çıkartabiliriz, van kedisi olayı yaneeee. bir röportajında "I'm sure there are a lot of people who think I'm a bitch" diyerek de insanların kendisi hakkında ne gibi duygular beslediğini açıkça ortaya koymuştur ki ben böyle düşünmüyorum, kendisi sevdiğimiz saydığımız bir büyüğümüzdür.

ayrıcana yatakta çok skilful olduğunu düşünüyorum, öyle olmasa ashton kutcher kendisine nikah kıymazdı...
    #2299887 (gmail notifier, 11.09.2007 20:24)
  8. Hayallerimin ulaşılmaz kadını striptizdeki rolüyle yürek hoplatmıştır.
    #2299971 (Dryad of the woods, 11.09.2007 20:45)
  9. demi moore=meme.
    #2300139 (malzeme, 11.09.2007 21:12)
  10. tek kelimeyle estetik harikasi
    #2383625 (unique270, 26.09.2007 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

demi moore başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. demi moore ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demi moore nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» justified » oyundan anlayan oyun salonu sahibi » seovi » sozlukteki otlar boklar » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » prestij » x e koyayim sana bir sey olmasin » carlos vela » bu sevda bitmez » prevalans » google earth un turk haberciligine katkilari » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » virginia woolf » zuhahahaha denecek entryler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tegetsel konusma » yardimci kadin oyuncu » herkes kendinde olmayani ister » kimiz icer ata binerlerdi » i melih gokcek » kaka » mystiquewarrior » aura noir » kopush fm » makine muhendisi » in vain » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » ats iki » yeni baslayanlar icin insanlik » vw beetle da nazi marsi dinlemek