demet akalin in ibrahim kutluay i unutamamasi 

kapat
  1. 70 milyonun bildiği bir durumdur ancak yine de açıklamak gerek format gereği. demet akalın'ın eski sevgilisi ibrahim kutluay'ı halen unutamamasıdır. hatırlayacağınız üzere ibrahim kutluay, demet akalın ile birlikteyken onu terkedip demet şener ile antrenmanlara başlamıştı. demet akalın da o gün bugündür eski erkek arkadaşlara verip veriştiren bir kadını anlatan şarkılara imza atmaktadır mütemadiyen. şüphesiz bunda en büyük etken halen etkisinden çıkamadığı ibrahim kutluay'dır.

uludağ sözlük magazin servisi.
    #4066940 (dulgerbob inciryapragi, 09.10.2008 19:37)
  2. türkiye'nin içinde bulunduğu durumun yegane sebebidir.

(bkz: çok üzülüyorum ben bu kıza yaaaa) *
    #4066945 (mico1912, 09.10.2008 19:39)
  3. şarkılarından anlaşılabilir:

1. aklim hep sende
    2. allahindan bul
    3. Allahından Bul
    4. degmezmis
    5. Doğruyu Söyle
    6. Gazete
    7. sana veda
    8. sen mutlu ol
    9. seni seviyorum
    10. Tanrıya Kaldı
    11. unuttum
    12. Yana Yandım

1. Adam Gibi
    2. Aşkın Açamadığı Kapı
    3. bana doneceksin
    4. Banane
    5. Bilmek istiyorum
    6. bir anda sevmistim
    7. bittim
    8. Ninni
    9. Pembe Dizi
    10. Taçsız Kral
    11. Tamamdır
    12. Vuracak
    13. yalnizim

alt alta okuyun şifreli bence.
    #4066958 (kronik kuzu, 09.10.2008 19:42 ~ 19:46)
  4. demet akalın ın ticari zihniyetinin sonucu olarak yansır ve insanlar gerçekten de aşık zanneder hala akalın ı. yoktur böyle birşey. kadın ezik edebiyatı ile malı götürüyor, biz burda aşk meşkten bahsediyoruz.
    #4066980 (sadettin kanyak, 09.10.2008 19:48)
  5. (bkz: altın kaplama)

not: biraz düşünüp taşınıldığında "kel alaka" denemeyecek entry. hadi kolay gelsin
    #4066991 (pilotmont, 09.10.2008 19:51 ~ 20:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

demet akalin in ibrahim kutluay i unutamamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. demet akalin in ibrahim kutluay i unutamamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demet akalin in ibrahim kutluay i unutamamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about demet akalin in ibrahim kutluay i unutamamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fuat kozluklu » piknometre » nada » kirmizi bileklik » oqqo » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » fan fatality » sayfa goruntulenemiyor » the stones » gitmek mi zor kalmak mi zor » cheers darlin » ayrilik sonrasi esya krizi » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » nedensiz ic sikintisi » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » i love you phillip morris » adini unutmaya devam ediyorum » josef k nin k si » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » fifa world cup 2006 » toprak kokusu » ergenekon » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » i need some water » gore gori chapa tipa rota hey » no panic » yemekteyiz mert » turkiye » mustafa kemal ataturk » vdz » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » sevk zinciri » iktisat tarihi » milli demokratik devrim » icelim