demet akalin dinlerken siir yazmak 

1. sonuçlarını gerçekten çok merak ettiğim eylem.

seviyorum ama kimi
    en tatlı birisini
    nasıl anlatayım sana
    ilk harflere baksana

örneğinden daha hissi bişey çıkacağını sanmıyorum kendi adıma.
    #3321205 (otep shamaya, 26.04.2008 13:28)
  2. insanüstü yetenek gerektirir. zira beyin hücreleri müzik dalgaları nedeniyle nötrlenmi$ ve etkisiz hale gelmi$tir.
    #3321248 (azwraith, 26.04.2008 13:34)
  3. karşı tarafa ezik bir psikolojiyle hakaretler etme potansiyeli olan şiirlerdir. tabi demet akalın'a tahammül edilebiliyorsa.
    #3321254 (yavuzum, 26.04.2008 13:36)
  4. beni bilirsin çok sakarım
    ay biraz da unutkanım
    bir gün bebekte bir gün mekkedeyim
    anlayacağın çok dengesizim

senden sonra ıhlamur kaynattım
    sağlıklı yaşamdan vazgeçtim votka kattım
    olmadı bir de kek yaptım
    gördüğün gibi çok midesizim

beni aldatsan kaç yazar ben affetim bile
    dua et ki tarih affetsin seni senden iyi bile bile
    bilirsin kin tutmam içimde
    tuttuğun kir kadar içinde.**
    #3321275 (doksanüç, 26.04.2008 13:39)
  5. daha sonra bestelenip demet akalın' a şarkı olarak verilmesi muhtemeldir.
    #3321277 (jikase, 26.04.2008 13:40)

© 2008 - uludağ sözlük

demet akalin dinlerken siir yazmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. demet akalin dinlerken siir yazmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demet akalin dinlerken siir yazmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» braun silk epil reklamindaki gavat bey » mamadou samassa » nolur nolur nolur » emo kulturu » edecek laf bulamayinca oy oranina sarilan akp li » entry eksileme sebepleri » bekle bizi istanbul zirvesi » iskenceye sifir tolerans » nefes » nurseli idiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games