demet akalin a cicek gondermek 

kapat
  1. demet akalın' a şarkılarını beğenen kişinin, güzelliğini öven bir not ekleyerek, çiçek göndermesi olayı.
    #3711694 (abberline, 24.07.2008 09:11)

© 2008 - uludağ sözlük

demet akalin a cicek gondermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. demet akalin a cicek gondermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demet akalin a cicek gondermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk lirasi banknotlari » turkzall » andrey tarkovski » vatan sagolsun da vatan da sagolmaya layik olsun » wall e » alemdar mustafa pasa » kuran in bestseller olamamasi » evladim niye yazmiyorsun » master master diye bagirmak » ali riza » with apologies to jesse jackson » hatirlamiyorum » gozlerin dogal olarak popoya kaymasi » 99999999999999999999999999999999999999999999999999 » prozac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » havva yilmaz » sensiz yapamam » egitim » tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak » milliyet internet » xb 70 valkyrie » eksi sozluk » mig 15 » buyuk asklar nefretle baslar » square dance » kerem sanatel » 50 yasinda cocuk sahibi olmak isteyen adam » le phallus » bebek idrari sac a iyi geliyor » emo tayyip