dememek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gik dememek
  2. gelene git dememek
  3. cok konusup bir sey dememek
  4. gidene dur dememek
  5. nuh deyip peygamber dememek
  6. telsim e borcum yok dememek
  7. zombiye zombi dememek
  8. anneye annecigim dememek
  9. ya ben lan neyse bisey dememek
  10. abdullah ocalan dememek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» elinde kagitla ezan okumak » pozanti nin tarihi eserleri » divrigi nin tarihi eserleri » var misin yok musun da ilk teklifi kabul etmek » bag evi » yalandan da olsa » daksil » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi » agizdan kan gelmesi » samimiyetin sinirinin olmamasi » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » ydu sozluk » sinirlenince yapilmamasi gerekenler » var misin yok musun mevlut » anal seks » karayazi nin tarihi eserleri » camide kralice protokolu » binnur kaya » tarihdegilhatalartekerrureder » derken bosalma » ayse arman » fyodor mihailovic dostoyevski » gulben ergen le surpriz » turkiye de arge muhendisi olmak » vir » solea por buleria » anadolu leopari » eksi » maurice williams a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa