demekten 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni seviyorum demekten korkmamak
  2. milliyetciyim demekten cekinir olmak
  3. ben demistim demekten nefret etmek
  4. internet kullaniyorum demekten utanmak
  5. defans demekten baska 1 sey bilmeyen nba taraftari

© 2008 - uludağ sözlük

demekten başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. demekten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demekten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon un bir numarali muhtemel ismi » flex » atm vs tsk » nuri karadeniz » janis joplin » mateja kezman » hurriyet » birini unutmak icin baskasiyla olmak » alirim yok » google la dertlesen insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci