demedim mi yar ben sana 

kapat
  1. muhlis akarsu türküsüdür.

Seni benden ayırırlar
    Demedim mi yar ben sana
    Elaleme duyururlar
    Demedim mi yar ben sana

Bir kuş gibi kafesteyim
    Ya ben kimden ne isteyim
    Yaralandım çok hastayım
    Demedim mi yar ben sana

ikrarımız yolda kalır
    Dağlarımız duman olur
    Başımıza neler gelir
    Demedim mi yar ben sana

Bahar gelir güller açar
    Kimi konar kimi göçer
    Akarsu'yum bu da geçer
    Demedim mi yar ben sana
    #738887 (kara hilal, 15.10.2006 02:25)

© 2008 - uludağ sözlük

demedim mi yar ben sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. demedim mi yar ben sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demedim mi yar ben sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milliyet internet » hayatta daha onemli seyler var » yesilayci birine sigara ikram etmek » intihar » intifada » hamdolsun » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » yasama yasat » 10000000000000000000000000000000 » cumlenin sonuna bir iki bi de bizimki » radyo sol » akp merkez binasindan dunyaya bakan insan » devlet bahceli » liman von sanders » sigarayi tersten yaktiran sarki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » belge gecer » ali aktas » the waste lands » turk silahli kuvvetleri » speed to full » winning eleven » cografi kesifler » xbox live » hell » kursunlara dogru kosan cesur askerler » bebegi havaya atip tutamamak » askla karin doyuranlar » fotospor un transfer haberleri » metro kacirmak » ataturk ilkeleri